Lennerö Arkitektur AB är en dynamisk arkitektbyrå som med stor passion för sitt arbete har sitt säte på Västkusten, centralt belägen i Munkedal. Vi vänder oss främst till er som värdesätter en personlig och effektiv samverkan med våra erfarna arkitekter. Hos oss får ni inte bara en kreativ partner utan också en pålitlig guide genom hela byggprocessens komplexitet.

Genom att integrera vårt starka engagemang och expertis strävar vi efter att skapa en sömlös upplevelse för våra kunder. Från de första späda idéerna till de konkreta skisserna och slutligen de omfattande bygghandlingarna – vi är med er varje steg på vägen. Vår ambition sträcker sig bortom att bara leverera ritningar; vi är dedikerade till att säkerställa att varje projekt når sin fulla potential.

Vi är stolta över att kunna erbjuda omfattande stöd och vägledning genom hela byggprocessen. Vårt arbete inkluderar inte bara den kreativa designfasen utan sträcker sig även till att vara närvarande under byggnationen, säkerställa att varje detalj harmonierar med den ursprungliga visionen. Hos Lennerö Arkitektur är varje projekt unikt och får den uppmärksamhet det förtjänar, vilket resulterar i att slutresultatet överträffar förväntningarna.

Vårt motto är att jobba nära med både kund och entreprenör för få fram de bästa lösningarna och de bästa slutresultaten

Med över tio års gedigen erfarenhet inom byggsektorn har jag aktivt samarbetat nära entreprenörer och konsumenter, engagerad i allt från små renoveringsprojekt till omfattande offentliga byggprojekt. År 2014 förvärvade jag min kandidatexamen i Architectural Design and Technology vid University of Salford, Manchester, vilket har utgjort en stark grund för min professionella utveckling.

Lennerö Arkitektur AB

Syrénvägen 8
455 34 Munkedal
viktor@lenneroarkitektur.se
ORG-NR: 559374-8287